Llengua palabras compart.5ºep(val)mas savia 19

Llengua palabras compart.5ºep(val)mas savia 19.

Editorial:
SM
Año de edición:
Materia
Didactica: lenguas distintas de la inglesa
ISBN:
978-84-9182-416-9
Páginas:
192
Colección:
EP VALENCIANO
41,49 €
IVA incluido
Pedido a proveedor

PARAULES PER A COMPARTIR treballa les destreses lingüístiques des d'un punt de vista comunicatiu. L'expressió, tant oral com escrita, s'estimula per mitjà de contextos que fan inferir, deduir, proposar, crear... i que exerciten les capacitats cognitives dels alumnes.

Valencià: Llengua i Literatura s'organitza en tres eixos vertebradors que s'entrellacen a partir de les activitats del llibre, de les propostes dels recursos didàctics i de les activitats de la web smMesSaba.com:

* Parlar i escoltar: propostes per a pensar i expressar oralment la manera en què cada alumne entén el món que l'envolta.

* Llegir: lectures de tipologia textual diversa i activitats de comprensió lectora literal, inferencial i crítica.

* Escriure: enfocament deductiu i manipulatiu de l'escriptura, que parteix del món més pròxim a l'alumnat.

El llibre PARAULES PER A COMPARTIR de Llengua d'SM forma part del Projecte Més Saba, un projecte global pensat perquè tots els alumnes aprenguen amb seguretat, desenvolupen les seues capacitats i relacionen el que aprenen amb la seua vida.

PARAULES PER A COMPARTIR facilita l'aprenentatge perquè...

1. Agrupa les unitats que contenen continguts afins per a afavorir que els xiquets connecten els conceptes i establisquen relacions entre ells.

2. Facilita la comprensió dels continguts per mitjà d'un disseny ordenat, unes imatges realistes i un ús del llenguatge i de l'estructura de la informació clars i adaptats a l'edat dels alumnes. Ofereix, a més, la possibilitat de treballar certes activitats del llibre d'una manera més pautada i adaptada als diferents ritmes d'aprenentatge mitjançant recursos didàctics i digitals.

3. Afavoreix l'adquisició de destreses de comprensió lectora, mitjançant un programa específic que es desenvolupa en les quatre àrees troncals.

4. Desenvolupa un aprenentatge cooperatiu complet, eficaç i fàcilment aplicable a les aules, amb l'objectiu que els alumnes aprenguen junts a treballar a soles.

5. Fomenta el desenvolupament d'una sèrie d'estratègies de pensament perquè els xiquets aprofundisquen en el seu aprenentatge alhora que creen una sèrie d'eines que podran utilitzar al llarg de la seua vida.